┌ltim programa realitzat Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - L’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
DESTACATS
RÀDIO CALIU
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu Veure vÝdeo
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual.
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
Grup Caliu - l’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
AGENDA D’ACTIVITATS
ACTIVITATS OBERTES  OCTUBRE 2017
QUI SOM PROGRAMES TRANSPAR╚NCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIM╚DIA CONTACTE
GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS ESTRENEM NOVA IMATGE
Us convidem a les properes activitats obertes al públic d’aquest  mes d’octubre. El proper dissabte, 21 d’octubre, tindrem la xerrada  de la Salima Abdessamie, Educadora Social, activista i membre de  varies entitats pels drets de les dones i infants,responsable de la Xarxa  de convivència a Girona. I el divendres, 27 d’octubre, concert dels genials Lo Petit Comité. Us hi esperem!!. Recordeu que cal inscripció prèvia.
Ens complau comnunicar-vos que ja tenim nova imatge de Grup Caliu-  L’Ateneu Divers, un nou repte carregat d’il·lusió i dignitat.
Fes click a les imatges per fer-les més grans.  
OCTUBRE 2017